The Single Best Strategy To Use For راه درمان کبد چرب

کبد چرب درجه‌ی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالت‌های قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بی‌اشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.

پزشک با استفاده از ۴ روش می‌تواند ابتلای به کبد چرب در شما را تأیید کند:

عوامل مختلفی مانند چاقی، عدم تحرک، مصرف زیاد چربی و کربوهیدرات، مصرف طولانی مدت برخی داروها یا اوردوز و ابتلا به سندرم متابولیک دیابت می‌توانند ریسک ابتلا به کبد چرب غیر الکلی را افزایش دهند.

این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافت‌های زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچاله‌گی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته می‌شود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم کبد چرب کودکان هستند.

غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش می‌دهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.

این نمونه در زیر میکروسکوپ بررسی می‌شود و می‌تواند میزان تجمع چربی، التهاب، زخم و غیره در کبد را نشان دهد.

بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن

مسافران نوروزی اخبار بارش‌ها را پیگیری کنند ادای احترام مردم ایران به قربانیان مقابل سفارت روسیه در تهران

بهترین میوه ها و خوراکی های طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین

غلات، دانه‌ها و آجیل را به رژیم غذایی خود بیافزایید که سرشار از فیبر هستند.

به عنوان مثال به جای روغن خردل یا کانولا از روغن زیتون استفاده شده و برای مهار گرسنگی در بین وعده‌های غذایی، میوه و آجیل مصرف شود.

این غذاهای مغذی همچنین حاوی آنزیم‌های طبیعی و مواد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که می‌توانند کبد شما را بیشتر تقویت کنند.

افزودن ادویه، آب لیموی تازه و گیاهان اضافی به یک وعده غذایی راهی عالی برای طعم دادن به غذاها بدون افزودن نمک است. همچنین می توان به جای سرخ کردن، غذاها را پخته یا بخارپز کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *